Fiske

 Fiskeäventyr i Hälsingland, mitt i Sverige

Vi välkomnar er till Orbaden camping som ligger i Hjärtat av Hälsingland mitt i Sverige.  Gör som många av våra Svenska och Europeiska gäster och boka en härlig och behaglig fiskevecka på vårt camping som ligger alldeles vid älven Ljusnans strand där några av våra vatten börjar med Kyrksjön och Orsjön.

Boendet består av 4 bädds eller 6 bädds stugor med pentry plus plats för husvagnar och husbilar.  Dusch och wc finns i servicehuset mitt på campingen. Där finns även ett kök.

Fisket i sjöarna  är orörda och ni kommer inte att hitta många båtar på vattnen, en fiskemiljö som erbjuder möjligheter till att spinnfiska , trolla och även vertikalfiska.

Fisket erbjuder många möjligheter till god fångst av gädda där flera ligger kling 100cm och vår hittills största mäter 126cm. Vattnen erbjuder också bra fiske för abborre och Gös. I vår närhet har vi även Flästasjön och Öjungen som erbjuder goda förutsättningar till en lyckad fiskevecka så alternativen finns. Köp fiskekort här!

Om ni bokar vår fiskeguide så tar han er ut till de hetaste platserna och visar er även fisketekniker och beten för gädda, abborre och gös.

Vi erbjuder våra 4st nya aluminiumbåtar som våra gäster verkligen lovordat. Båtarna  är 4,5 meter låg och 1,7 meter bred. Båtarna är utrustande med motor Zuzuki 20hp 4 takt, ecoload lowrance elite-5, electric engines motor guide R3 55IBS/12V, 10amp batteri, paddel och ankare.